Hemphill House

On completion, our client commented that the new space had transformed their family life.

  • Project Type

    Single storey extension & reconfiguration
  • Status

    Complete

Situated in a residential estate in Stepps, this commission encompassed a single storey rear extension and reconfiguration of the back of the house.

Our approach was to create an extension which ran the full width of the existing house. In this instance, we vaulted the roof space to create volume and a sense of space. A series of roof lights close to the existing rear wall of the house and a high-level gable roof light flood the space with natural light.

The extension houses a large open plan kitchen, dining and family lounge which opens to the garden. On completion, the client commented that the new space had transformed family life.

Like to discuss your upcoming project? Call 0141 354 1376 now